Ibland när man inte har riktig lust att äta sallad, men ändå inte vill ta till en hel hög med kolhydrater till köttet, så kan en hemmagjord coleslaw-variant göra susen.
Du behöver:
1/4 vitkål4 morötter
½ burk creme fraiché
1 vitlöksklyfta
salt & peppar
Gör så här:
Börja med att strimla vitkålen . Koka upp vatten i en kastrull och lägg i vitkålsstrimlorna. Låt dem koka upp tre minuter och häll sedan av dem i ett durkslag där du även låter kallt vatten rinna över dem., ställ dem åt sidan och låt dem rinna av.
Skala och riv morötterna lite grovt, pressa vitlöken och ha i den avsvalnade och avrunna vitkålen. Blanda och rör ner creme fraichén och kryddorna. Låt stå till sig någon timma innan servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!